szepuljunk.com

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Látogatók

Kezdőlap
A zsírleszívástól a fürdőruhákig I.
Felhasználói értékelés: / 30

Figyelmeztetés: Strandszezon a láthatáron!

Légyszi hozd a legjobb tested!

lapos_hasA rémálom a nyakunkon van! Pár napig boldogok voltunk a tavasz illatától, aztán elkezdődött a horror. Az egész éves gürcölésre most rá kell tennünk egy lapáttal, ha nem akarunk képletesen is beégni a napon!

Szóval itt az idő, lányok és fiúk, hogy tegyünk valamit!

A főszezon kezdetéig még van úgy nyolc hét, pont elég, hogy átalakítsuk magunkat. De már ma nekiállunk! Én mindenképp, mert szeretek a strandon szocializálni, és nem egy kalap és napszemüveg mögött incognito pásztázni a parti fövenyt. 

Szóval semmi pánik, van még időnk! És nemcsak jól akarunk ám kinézni, de valójában FORMÁBA lendülni!

Képzeld ezt el: csodás vállak, karcsú derék és önbizalmat sugalló tekintet.  Ez kell nekünk!

Hozzászólások (2) | Kedvencekhez (1) | Találatok: 63757

Bővebben...
 
Sophia Loren megcsináltatta a melleit
Felhasználói értékelés: / 0

Sophia Loren méltó módon megünnepelte, hogy a közelmúltban kétszeres nagymama lett, magyar menye egy kisfiú unokával ajándékozta meg. Az olasz filmlegenda megnagyobbíttatta a melleit, ugyanis ô akar a világ legszexisebb nagyija lenni...

Hozzászólások (11) | Kedvencekhez (0) | Találatok: 6151

Bővebben...
 
VV Anett új mellei
Felhasználói értékelés: / 21

Image A Való Világ szőkéje, Anett hat éve már megműttette melleit, de akkor még hallgatott az orvosra, aki szerint az ő testalkatához legfeljebb 220 köbcentis szilikon illik. A lány azonban most úgy döntött, neki nem elég ez a méret, és jóval nagyobb, 280 köbcentis implantátumokat szeretne berakatni helyettük - írja a Blikk.

Forrás: Blikk 

Hozzászólások (11) | Kedvencekhez (0) | Találatok: 8358

 
A mellek ápolása
Felhasználói értékelés: / 2

A mell minden korban a nőiesség, a szépség megtestesítője volt. A jól ápolt, feszes mellek, a szép dekoltázs nélkülözhetetlen az ápolt megjelenéshez. A kor előrehaladtával azonban eme becses testrészeink egyre több ápolást igényelnek, hogy megtartsák eredeti formájukat.

A nők huszonéves korukban sajnos nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a mellápolásra, pedig érdemes lenne már ebben az időszakban nekilátni. A mellek ekkor még ideális állapotban vannak, a kötőszövetek rugalmasak, a bőr feszes. Ezt az ideális helyzetet azonban számtalan külső tényező befolyásolhatja; a szolárium használat, a napozás, sőt, a testsúly ingadozása is befolyást gyakorolhat a mellek állapotára.  A dohányzás, a káros UV-sugárzás rongálhatja a kötőszöveteket.

A harmincas éveikben járó nők már nagyobb gondot fordítanak melleikre, hiszen ekkorra már az ártalmas környezeti hatásoknak köszönhetően az öregedés folyamatai láthatóvá válnak. A mellek szülés után is megereszkednek, petyhüdtebbé válnak. A dekoltázs, a mellek krémezése, valamint az edzés, a megfelelő táplálkozás nélkülözhetetlenné válik. Harminc éves kor után fokozottabban kell ügyelni az addig elhanyagolt testrészek ápolására (mint például a mell), hiszen a hormonális változások következtében a mell megereszkedhet. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen manapság már számos készítményt és egyéb módszert találhatunk, melyek hatékony segítséget nyújthatnak a bőr megfiatalításában.

Hozzászólások (11) | Kedvencekhez (0) | Találatok: 4366

Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok 11 - 15 / 18

Szólj hozzá cikkeinkhez

1. A zsírleszívástól a fürdőruhák (1x)