szepuljunk.com

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Látogatók

Kezdőlap

>>>>> Szépüljünk Fórum <<<<<

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Zsírleszívás - 2007-05-26 13:25 A zsírleszíváson gondolkodokat vagy már lábadozókat várom sok szeretettel.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 13:41 Én körülbelül 1 éve dédelgetem magamban a tervet, hogy túl essek egy ilyen műtéten.
Hallottam róla rosszat, jót, rémisztőt és kecsegtetőt is. Végül úgy döntöttem belevágok.
Voltam több konzultáción és 1 éve folyamatosan olvasom az ezzel kapcsolatos híreket a neten és levelezek plasztikai sebészekkel.

Rémhírek:
Annyi tényt tudok, hogy tévhit, hogy sokan meghalnak zsírleszívásban. Egy esetet tudnak a plasztikai sebészek, ahol ilyen előfordult hazánkban. Egy külföldi -azt hiszem osztrák- nőt műtött egy pécsi orvos, akinek nem volt saját rendelője és bérelt egyet mosonmagyaróváron. Világviszonylatban is ez a szám 4-5. Ezekben az esetekben túl sok zsírt próbálnak meg eltávolítani, ami nem javasolt, ilyenkor embólia léphet fel.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 13:44 Néhány cikk:

"A zsírleszívás egy olyan plasztikai műtéti eljárás, amely eltávolítja a zsírfelesleget a test különböző részeiről. Arra azonban nem lehet használni, hogy óriási mennyiségű zsírszövettől fosszák meg a pácienst. Azok jelentkezzenek csak be erre a plasztikai műtétre, akik kicsivel nehezebbek normál testsúlyuknál, és zsírfeleslegük van a csípőjüknél, a combjukon és a has környékén. Egy kisebb bemetszést végeznek ilyenkor, és abba belecsúsztatnak egy vékony csövet. Egy vákuumos gép távolítja el a zsírt, vagy egy nagy fecskendő - attól függően, hogy az orvos mit használ. A csövet bedugják, majd kihúzzák, hogy felszakítsa a zsírszöveteket, így az kiszivattyúzható. Érzéstelenítést használnak általában ilyenkor epidurális vagy helyi érzéstelenítés formájában vagy altatnak, attól függően, hogy mekkora az a terület, amelyet le kell szívni.

Rengeteg folyadékot lehet veszíteni a zsírszövetekkel együtt, ezért is elkerülhetetlen a folyadék pótlása a plasztikai műtét alatt és után, így a beteg nem veszíti el az eszméletét. A gyógyulás néhány hetet vehet igénybe a műtét fajtájától függően. Hegesedés szinte mindig előfordul a leszívott terület körül. Az eredmény azonnal látható, de a végső hatás csak 4-6 hét múlva. Ilyen plasztikai műtétek esetén mindig írnak fel fájdalomcsillapítót és antibiotikumokat. A páciens kicsit rosszul érzi magát a beteg, de a zsírleszívás az egyik legbiztonságosabb plasztikai műtéti procedúra."
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 13:45 "A zsírleszívás manapság szinte rutineljárás a plasztikai sebészek számára.

Tudni kell azonban, hogy a szervezetre ugyanolyan hatással van, mint bármely más közepes műtét.
A beavatkozás során egy pár miliméteres vágást ejtenek az adott területen, ahol a bőr alá egy speciális kanült vezetnek be. Ez az eszköz vákum segítségével távolítja el a zsírréteget. Ilyen műtéttel egyszerre legfeljebb három kilónyi zsír távolítható el, épp ezért elsősorban olyan területeken alkalmazzák, ahol diéta és torna ellenére a zsír megmarad. Ilyen helyek lehetnek például az áll alatt a toka, nőknél a has, a comb és a csípõ tájéka, férfiaknál pedig az úgynevezett úszógumi. Mivel a műtét során nem csak a zsírt, de a zsírsejteket is eltávolítják, a leszívott területen késõbb már nem fog zsír lerakódni, így végleges lesz az eredmény."
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 13:50 És amiket a plasztikai sebészek írnak:

"A zsírleszívás a hetvenes években kidolgozott műtéti eljárás a bőr alatti zsírszövet eltávolítására. A műtét lényege hogy rövid, néhány mm-es metszésen keresztül speciális fém kanült vezetünk a bőr alá és a zsírréteget vákuum segítségével eltávolítjuk. A zsírleszívás mint ahogy azt sokan tévesen gondolják, fogyókúrára nem alkalmas, eredménye nem kilógrammokban mérendő. A helyi, körülírt zsírfelrakódások, melyek gyakran alkati eredetűek, s melyek hölgyeknél főleg a hason, csípőkön, combokon, fenéken esetleg a térdeken, uraknál pedig inkább úszógumiszerűen helyezkednek el, viszont eltüntethetők a beavatkozással. Az eredmény centiméterekben mérve lesz kifejezhető. Mivel a zsírsejtek száma megszületésünk után már jelentős mértékben nem változik, a műtét a zsírsejtek eltávolításával megakadályozza, hogy a leszívott területen később zsír rakódjon le, tehát a zsírszívás eredménye végleges.

A zsírleszívás történhet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban. Előtte minden esetben laborvizsgálatok, ill. EKG szükséges. Helyi érzéstelenítésben, maximum egy, vagy esetleg két nem túl nagy testtáj szívható le egy alkalommal. Altatásban egyszerre több területről is eltávolítható a zsírszövet de még így sem lehet bármekkora a leszívott mennyiség. Egy műtéttel egy alkalommal 6-8 liternél nagyobb mennyiséget nem távolítunk el.

Az utóbbi másfél évtizedben a hagyományos vákuumos technikát továbbfejlesztették, az új készülékeknél a zsírszövet fellazításában lézer, rádiófrekvencia, ultrahang, ill. mechanikus vibráció kap szerepet. Különösen elterjedtek az ultrahangos és az utóbbi néhány évben az un. vibrációs kanülök, melyekkel gyorsabban, effektívebben lehet dolgozni, és nem utolsósorban simább, egyenletesebb bőrfelszínt lehet elérni. Klinikánkon is évek óta ez utóbbi vibroliposuctios, rezgő-vibráló kanülös eljárássat használjuk a zsírleszívásra."
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 13:52 A műtétről:

"Műtét előtti teendők
A műtétet plasztikai sebész szakorvosi vizsgálat előzi meg. A vizsgálat után az operáló orvos megbeszéli Önnel a lehetőségeket, amik befolyásolhatják döntésében a műtéttel kapcsolatban (pl. a helye, a mennyisége a leszívandó zsírnak). Ez után közöljük a beteggel, hogy sebészeti szempontból alkalmas ezen, hogy az egynapos sebészet keretében operáljuk. Ekkor esik szó az egy napos sebészetről, mint speciális ellátási formáról, a műtéthez szükséges laboratóriumi, esetleg egyéb kiegészítő (MRTG, EKG, hasi - UH, belgyógyászati) vizsgálatokról, a műtéti érzéstelenítés fajtáiról, a lehetséges szövődményekről, az otthoni ápolási teendőkről, a gyógyulás szakaszairól, egyszóval mindazokról az információkról, amelyek szükségesek a beteg számára annak eldöntéséhez, hogy milyen kezelési módot, ill. műtétet válasszon.

A műtét
A műtét előtt az operáló orvos pontosan körberajzolja, kijelöli azokat a területeket, ahonnan a zsírleszívás történik. Ezután történik a helyi érzéstelenítés, vagy az altatás. Ezt követi az előre kijelölt területekbe történő speciális zsíroldó és fellazító folyadék beadása. A sebészi beavatkozás, egy vagy több kis, kb. 4-5mm-s bőrmetszésekből kezdődik. Ezeken a kis nyílásokon keresztül vezetjük a bőr alá a szívó kanült, majd vákuum segítségével kiszívjuk a felesleges zsírszövetet. Ezt a műveletet az összes, előre megjelölt területen elvégezzük, majd a bemeneti nyílásokat egy-egy finom csomós öltésekkel zárjuk. A műtét végén nyomókötést helyezünk fel, melyet kompressziós ruha segítségével rögzítünk."
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 13:54 "A zsírleszívás története

Története a XX. század első felében kezdődik. Az emberi kíváncsiság, kísérletezési kedv és tudásszomj az akkori, mai viszonylatokhoz képest erősen korlátozott mozgástérben is eredményekre, egyszer-egyszer sikeres, néha pedig szomorú, esetleges tragikus történeteken át értékes tapasztalatokhoz vezetett, amely a következő generáció számára már egy részben jól kitaposott ösvényt jelentett.

Dujarrier francia sebész 1921-ben még sebészeti kimetszéssel oldotta meg a feladatot, de az akkori szegényes körülmények, sterilitási hiányok miatt fellépő komplikációk, évtizedekre hátravetette az alakformáláson buzgolkodók lendületét.

A jóléti társadalom kialakulásával a 60-s és 70-s években földrészünk nyugati felén és a tengerentúlon az új világban ismét nagy erővel indult meg az alakformálás utáni vágy. Próbálkoztak a zsírszövet kikaparásával, különböző, ma kínzó szereknek tekinthető eszközök használatával, melyek valamilyen módon a zsírfelesleget kipréselték a szervezetből.

Majd a 70-s évek közepén Fischer Árpád és fia írták le először a vakuum segítségével eltávolított zsírszövet redukciós eljárást. Európában a tompa, Amerikában az éles végű kanüllel folytak kísérletek. A 80-s évek első felében Ives Gerard Illouz, - akit ma a zsírleszívás atyjaként tisztelünk a szakmában - dolgozta ki a zsírleszívás "nagyüzemi, biztonságos technikáját". Az ő eljárását, tapasztalatát vették át, finomították tovább a kollégák és terjedt el munkássága gyümölcseként az egész világon a liposzukció.

A zsírleszívás technikája

A 80-s, majd a 90-s években a hagyományos (vakuummal kivitelezett) zsírleszívás robbanásszerűen megjelent a szakmában. Olyan lehetőséget teremtett, melyre ezen a területen feltatálásáig nem volt példa. A vakuum erejét használta fel a testbe juttatott vékony kanül segítségével a felesleges zsírszövet eltávolítására akár helyi érzéstelenítésben akár altatásban. A műtét frappáns, minimális kockázatú beavatkozás lett, többnyire ambulánsan elvégezhető, ennek is köszönhette elterjedését.

Két nagy betegcsoport élvezheti előnyeit.

A klasszikus esetekben normál alkatú, nem túlsúlyos betegeket operálunk, akiknek, mint a bevezetésben is leírtuk, bizonyos testrészein a test kontúrját zavaró, az öltözködést megnehezítő lokális zsírfelrakódások fordulnak elő, s ennek végleges megoldásához vehetjük igénybe a liposzukciót.

A másik csoport a kisebb-nagyobb túlsúllyal rendelkezők tábora, akik végleges megoldást ugyan nem várhatnak a zsírleszívástól, de javulást, a fogyási folyamatban egy nagy lökést mindenképpen remélhetnek még akkor is, ha nem egy, hanem több alkalommal kell alávetni magukat a műtéti procedúrának.

A század eleji nehéz orvosi körülmények alapvetően változtak meg, hála Istennek, az infekciót, mely akkor a legrettegettebb szövődmény volt ma már majdnem csak hírből ismerjük ezen a területen. A minden műtétnél felléphető véralvadási zavarok, a trombózisveszély a részleges kivizsgálással és megfelelő óvatosság mellett az esetek többségében megelőzhetők. Az egyetlen szövődményt előidéző ok maga az ember és az ember határtalan rövidlátósága. Ha bárhonnan tragikus kimenetelű komplikációt hallunk zsírleszívás után, biztosak lehetünk, hogy egy ú.n. megaszukcióval állunk szemben. Ez azt jelenti, hogy egy műtét alatt akarnak és tudnak negyed-félembernyi adag zsírszövetet (15-20 kg) eltávolítani. Ne tegyék. S akkor a ma már igen biztonságos beavatkozás még jobb visszhangot kap.

A zsírleszívás alkalmazása során segítségül hívták a lézert és az ultrahangot, melyekkel a műtét hatékonyabbá vált. A lézer nehézkes és igen drága volta miatt csak rövid ideig használták."
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 14:11 Orvosok és honlapjaik, akik közül választhatsz a teljesség igénye nélkül:

Dr Bajusz Huba http://www.plasztika.net/zsir/index.html

Dr Csuha Lajos http://www.plasztikai-sebesz.hu/magyar/hun_mut_03.htm

Dr Kelemen Ottó http://www.plasztika.info.hu/

Mediburg Plasztikai Sebészet http://www.mediburg.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=73&lang=HU

Seffer és Renner Magánklinika http://www.seffer.hu/

Dr Kovács Annamária http://www.silvermount.hu/silvermount10.html

ArtReal Plasztikai sebészet http://www.artreal.hu/?m=13

Art Medic Magánrendelő http://www.artmedic.hu/Plasztikai_sebeszet_Zsirleszivas.html

Dr Kovács Hedvig http://www.newfaceplasztika.hu/indexm.html

Dr Balajthy Tibor http://newcontour.hu/

Kontur Klinika http://konturplasztika.hu/?m=2&s=11

Telki Kórház http://www.telkihospital.hu/content/korhaz_plasztikai_mutetek.php
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 14:55 Orvosválasztás:

Mindenkinek más doki a szimpatikusabb, ezért érdemes személyesen böngészni. Egyedül arra kell figyelni, aki már csinált műhibákat!
Ezeket a fórumokat nagyon elrejtve, de meg lehet találni a neten, hogy ki az aki többször is csinált műhibát.

Azon kívül tényleg szimpátia kérdése. Nekem is volt orvos, aki kifejezetten ellenszenves volt, míg másnak gyönyörű munkát csinált. Nekem is mondták már, hogy valaki nem a legjobb, pedig nekem szimpatikus volt. Úgyhogy alaposan utána kell járni. Először a neten, aztán személyesen. Mindegyik orvos csinált már szerintem kevésbé szép munkát.

Az még fontos, hogy legyen feltűntetve, hogy mikor és hol diplomázott, legyen plasztikai szakvégzettsége és jó ha tagja valamilyen társaságnak, pl:

- Magyer Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész társaságnak (MPHEST)

- Nemzetközi Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (International Confederation of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, IPRAS)

- Európai Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (ES.PRAS)
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 15:05 Bejelentkezés és konzultáció

Bejelentkezni telefonon mindenhol lehet, ezen kívül helyenként interneten, emailen keresztül is lehetséges.

Arra fel kell készülni, hogy jóval későbbre kaphatunk időpontot konzultációra, ez lehet 2 héttől 2 hónapig is. Ez attól függ mennyire van betáblázva az orvos, vagy mennyit dolgozik az adott helyen.

A konzultáció valahol ingyenes, de általában 5 ezer forint. Persze ez is eltérő, volt ahol 7 ezer vagy 10 ezer forint volt. Ezt mindenhol feltüntetik a honlapokon, illetve elmondják bejelentkezéskor, hogy mire lehet számítani.

A konzultáció ideje is egyéni, voltam már ahol 5 perc hadarás után elköszöntünk, de volt ahol fél órát tett ki. Itt mindig megkérdezik milyen eredményt vársz, miért döntöttél a műtét mellett. Ezután egy gyors vizsgálat és az orvos megállapítja, hogy jogos vagy nem a kérésed és hogy elvállalja-e. Ha igen, akkor egy gyors árkalkuláció van. Erről kapsz dokumentumokat. Néhol már a műtét várható időpontját is megmondják, de ez egy következő megbeszélés tárgya.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 15:15 Műtét előtt


Ha kiválasztottad az orvost, akkor vagy egy telefon elég, hogy megbeszéljétek a konkrét műtét időpontot, vagy egy újabb találkozón fixáljátok le, ahol kell előleget fizetni. Valahol csak jelképes összeg, pl 20 ezer forint, valahol egy kicsit több pl 100 ezer, van ahol 50%-ot kell fizetni.

Ekkor megkapod a szükséges papírokat, leírásokat és kapsz egy listát a vizsgálatokról. Vagy helyben megcsinálják a műtét előtti vizsgálatokat (vérvétel, vizeletvizsgálat, EKG), vagy valahol meg kell csináltatni, háziorvosnál, vagy egy magánklinikán. Ezek a vizsgálatok a műtét előtt 1-2 héttel történnek.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 15:27 Árak

Ez mindig kényes kérdés, de fontos szempont. Azt vettem észre, hogy a pesti orvosok olcsóbban dolgoznak, mint a vidékiek, mert itt nagyobb a konkurencia.

Zsírleszívás ára
Nagyon változók az árak, de a 2007-es mostani árak kb 50-80 ezer forint közé tehetők. Ezek egy nagy tenyérnyi területet jelentenek, mint pl: comb belső fele, comb külső fele.. Ezek páros részek, úgyhogy meg kell szorozni kettővel az árat. Tehát egy comb külső része kb 2x60 ezer=120 ezer forint. A belső rész kisebb így azt mondjuk 2x45 ezer=80ezernk számolják.
Ezt azért írom le, mert a honlapokon szereplő árlisták kicsit csalólák lehetnek.
Ez hasnál kb úgy néz ki, hogy ha alhas és felhas is, akkor az 4 tenyérnyi terület. Kisebb területet olcsóbban számolnak. Így a has kb 160-320 ezer forint.

A kért területen kívül jönnek a plusz költségek. Ez is változó.
Altatás: kb 60-90 ezer forint között van. Ez szintén orvos függő, illetve a műtét hosszától is függ.
Szorítóruha: amit műtét után kell 5-8 hétig hordani kb 15-20 ezer forint.
Ápolási díj: egy napos benn tartozkodás esetén ápolási díj is van. Szintén nagyon különböző, kb 15-45 ezer forintig mehet.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 15:29 2x 45 ezer az persze nem 80, hanem 90 ezer forint!J.Melinda írta::
Árak

Ez mindig kényes kérdés, de fontos szempont. Azt vettem észre, hogy a pesti orvosok olcsóbban dolgoznak, mint a vidékiek, mert itt nagyobb a konkurencia.

Zsírleszívás ára
Nagyon változók az árak, de a 2007-es mostani árak kb 50-80 ezer forint közé tehetők. Ezek egy nagy tenyérnyi területet jelentenek, mint pl: comb belső fele, comb külső fele.. Ezek páros részek, úgyhogy meg kell szorozni kettővel az árat. Tehát egy comb külső része kb 2x60 ezer=120 ezer forint. A belső rész kisebb így azt mondjuk 2x45 ezer=80ezernk számolják.
Ezt azért írom le, mert a honlapokon szereplő árlisták kicsit csalólák lehetnek.
Ez hasnál kb úgy néz ki, hogy ha alhas és felhas is, akkor az 4 tenyérnyi terület. Kisebb területet olcsóbban számolnak. Így a has kb 160-320 ezer forint.

A kért területen kívül jönnek a plusz költségek. Ez is változó.
Altatás: kb 60-90 ezer forint között van. Ez szintén orvos függő, illetve a műtét hosszától is függ.
Szorítóruha: amit műtét után kell 5-8 hétig hordani kb 15-20 ezer forint.
Ápolási díj: egy napos benn tartozkodás esetén ápolási díj is van. Szintén nagyon különböző, kb 15-45 ezer forintig mehet.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 15:34 Én most tartok itt, úgyhogy a műtétről még nincs személyes tapasztalatom, de amint lesz megírom.

Persze szeretném, ha ez a topic, topic szerű lenne és nem csak az én leírásaimat tartalmazná.

Csak gondoltam segít a sok kutatás, meg a személyes tapasztalat másnak. Mert ezekről a dolgokról ezelőtt fogalmam sem volt és én örültem volna egy hasonló leírásnak, hogy mire számíthatok.

Jelenleg van egy időpontom, amit ha elfogadok, akkor pár hét múlva jöhet a menet, de ha mást választok, akkor pár hónappal eltolódik.

Úgyhogy örülnék, ha jönne mindenki, akit érdekel a dolog. Aki csak érdeklődik, vagy műtét előtt áll, orvost választ, vagy talán már túl is van rajta.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
muci5
avatar Felhasználó

Moderátor
Hozzászólás: 789
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-26 19:03 csak en vagyok az!!! ugyesen csinaltad hogy letrehoztad a topicot. elobbvagy utobb sorstarsakra talalsz. mint en itt a chechbaratneimmel!!!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-27 20:29 Köszi muci!

Úgy látom, hogy az én sorstársaim vagy nagyon szégyenlősek, vagy nagyon kevesen vannak.

Amúgy eldöntöttem, hogy ahhoz a dokihoz megyek mégis, akit kinéztem magamnak.Kedden lefoglalózom az időpontot. Úgyhogy már csak 9 nap van a műtétig!
muci5 írta::
csak en vagyok az!!! ugyesen csinaltad hogy letrehoztad a topicot. elobbvagy utobb sorstarsakra talalsz. mint en itt a chechbaratneimmel!!!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
monix.
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 164
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-27 21:26 Mikor én mentem műtétre volt ott egy csaj,akinek szintén zsirleszivása volt.....mondjuk 5 percre találkoztam vele mert már ő akkor öltözött és ment haza..de nagyon jól viselte......neki is a comja meg talán a feneke....de az már nem bizti...csak ilyen jó szoros harisnyanaci volt rajta...az anyukájának meg szemhéjplasztikája volt....tök jó...anya lánya agyütt szépült.--
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-27 21:33 Ez jó! Szerintem anyukámnak sem lenne elennére egy ilyen műtét!
A szorítónadrág az jó hosszan kell, hogy rajtam legyen majd, több mint egy hónapig.. Ilyen melegben kész őrület lesz! De már elhatároztam, úgyhogy nem várok őszig.


monix. írta::
Mikor én mentem műtétre volt ott egy csaj,akinek szintén zsirleszivása volt.....mondjuk 5 percre találkoztam vele mert már ő akkor öltözött és ment haza..de nagyon jól viselte......neki is a comja meg talán a feneke....de az már nem bizti...csak ilyen jó szoros harisnyanaci volt rajta...az anyukájának meg szemhéjplasztikája volt....tök jó...anya lánya agyütt szépült.--
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
monix.
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 164
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-27 21:37 Egy hónap....az igen...akkor amit nem szivnak le kiizzadod.... de akkor is még marad két hónap a nyárból...és lehet mutogatni a szép lábakat...
Igen és még a harisnya latt fásli is volt..ha jól láttam..
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-27 21:51 Hát igen!
Én is abban reménykedem, hogy a végén teljesen elfogyok!
Onnan lehet tudni majd nyáron, hogy ki mit műttetett, hogy mit mutogat nagyon!
Bár én mindig a mellemmel tereltem el a figyelmet arról, hogy a lábam nem olyan szép. Na de majd most!


monix. írta::
Egy hónap....az igen...akkor amit nem szivnak le kiizzadod.... de akkor is még marad két hónap a nyárból...és lehet mutogatni a szép lábakat...
Igen és még a harisnya latt fásli is volt..ha jól láttam..
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
monix.
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 164
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-27 22:12 Most majd kirakhatod mind a kettőt..J.Melinda írta::
Hát igen!
Én is abban reménykedem, hogy a végén teljesen elfogyok!
Onnan lehet tudni majd nyáron, hogy ki mit műttetett, hogy mit mutogat nagyon!
Bár én mindig a mellemmel tereltem el a figyelmet arról, hogy a lábam nem olyan szép. Na de majd most!


monix. írta::
Egy hónap....az igen...akkor amit nem szivnak le kiizzadod.... de akkor is még marad két hónap a nyárból...és lehet mutogatni a szép lábakat...
Igen és még a harisnya latt fásli is volt..ha jól láttam..
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-27 22:15 Bárcsak ott tartanék már!
De te már lassan ki is teheted!monix. írta::
Most majd kirakhatod mind a kettőt..J.Melinda írta::
Hát igen!
Én is abban reménykedem, hogy a végén teljesen elfogyok!
Onnan lehet tudni majd nyáron, hogy ki mit műttetett, hogy mit mutogat nagyon!
Bár én mindig a mellemmel tereltem el a figyelmet arról, hogy a lábam nem olyan szép. Na de majd most!


monix. írta::
Egy hónap....az igen...akkor amit nem szivnak le kiizzadod.... de akkor is még marad két hónap a nyárból...és lehet mutogatni a szép lábakat...
Igen és még a harisnya latt fásli is volt..ha jól láttam..
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Pookie
avatar Felhasználó

Moderátor
Hozzászólás: 1169
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-28 13:36 Juj Melcsike en nagyon kivancsi vagyok milyen lesz neked! EN a hasamon gondolkozom de nagyon! Foleg ha tenyleg nem tud visszajonni marmint a haj! De lehet csak szules utan kellene majd,,?!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-28 13:44 Hát még én milyen kíváncsi vagyok!
A hasról nagyon szépen le tudják szedni, azt mindegyik doki mondta. És mások tapasztalátából tudom, hogy nem jön vissza.
Aki nagyon meghízik az arányosan hízik, de arra a területre csak enyhén és a leghamarabb onnan fogy le.
Majd írok erről is tájékoztatót ide.


Pookie írta::
Juj Melcsike en nagyon kivancsi vagyok milyen lesz neked! EN a hasamon gondolkozom de nagyon! Foleg ha tenyleg nem tud visszajonni marmint a haj! De lehet csak szules utan kellene majd,,?!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-28 19:00 Újabb tudnivalók a zsírleszívástól


Sokan mondják, hogy az ultrahangos zsíroldás jobb, de ez tévedés. Plasztikai sebészektől tudom, hogy -ahogy ők mondták nekem- "az nem jött be, úgyhogy inkább már nem csinálják."
Akik ezt hirdetik általában nem plasztikai sebész végzettségű személyek. A hozzáértők pedig nem javasolják. Amúgy semmivel sem enyhébb beavatkozás, tehát nem azt jelenti, hogy olyan mint egy UH vizsgálat, hanem ugyanolyan műtét, ugyanúgy bemetszésekkel jár, csak előtte UH-al oldják a zsírt. De orvosok elmondása alapján az eredmény eléggé kifogásolható lesz így.

Másik sokszor említett kérdés a visszahízás. Az orvosok elmondása és leírása alapján azt tudnám mondani, hogy ettől nem kell tartani.
"Az eredmény tartós, az így kialakított testarányok megmaradnak még jelentősebb hízás esetén is, mivel magukat a felesleget alkotó zsírsejteket távolítják el, és ezek száma serdülőkor után már nem nő. A későbbi esetleges hízás egyenletesen, a testen elosztva jelentkezik, a bőr alatt mindenhol meglevő zsírsejtek méretének arányában."
Vagyis ahol egyszer leszívták a zsírt, oda lényegesen kevésbé hízhatunk vissza, nehezebben is és ha meg is történik, csak keveset. Hiszen a zsírsejtek fiatalkorban kialakulnak, meghatározott számuk van. Ezek a sejtek hízáskor megnőnek, ebből lesz a felesleg az emberen. Ha az adott zsírsejteket (amik ugye már megnőttek) leszívják, akkor csak az a pár zsírsejt tud azon a területen megnőni, ami ott maradt, tehát ott kevésbé várható hízás.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-28 19:24 Beteg tájékoztató
- amit kaptam

Műtéthez és műtét után szükséges
-labor vizsgálat (kisrutin -vérkép, ionok, vérzésalvadás, vércukor, vizelet, EKG)
-compressiós ruha - ők adják
-Aloe Vera krém vagy Auriderm K2 krém - véraláfutás felszívódását segíti
-műtét előtt egy hétig 2x1 Detralex és nagydózisú C-vitamin szedése javasolt
-műtét előtt a bőrt ne napoztassuk, ne szoláriumozzunk
-műtét napján éhgyomorra érkezni, piperecsomagot vinni
-műtét után ajánlott egy éjszakát benn tölteni szakfelügyelet alatt

Műtét után
-6 hétig compressiós ruha viselése javasolt
-hasznos a jegelés - duzzanat csökkentő és fájdalomcsillapító hatású
-izomláz szerű tompa fájdalom általában 2-3 napig tart
-fekvő helyzetben a láb felpolcolása javasolt
-zuhanyzás 3.naptól compressziós ruhában 1 hétig, 1 hét után zuhanyzáshoz a ruha levehető
-Detralex szedése 2x2 tabletta 10 napon át, valamint 1 Cetebe
-2 hétig ne emeljünk semmit
-aktív tornát az érintett területeken 6-8hétig
kerüljük
-fizikai kímélet mellett gyakori séta, ülőhelyzetben láb felpolcolása, boka torna javasolt
-napozást, szoláriumozást 1 hónapig kerüljük
-10.nap után varratszedés
-kontrollvizsgálat 6 hét, 3 hónap, 6 hónap és egy év múlva
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
bokiss
avatar Felhasználó

Lelkes Újonc
Hozzászólás: 5
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-31 00:10 Helló Melinda!

Beszéltél olyanokkal is, akik átestek a műtéten? Csak mert végigéltem egyet, mint segitő, és érdekes élmény volt.
Ugyanúgy végighallgattam én is több dokit, mert már a konzultációkra is mentem a barátommal (történetesen lány). És én voltam, aki műtét után vele voltam, közvetlenül mikor kitolták. Ha van kérdésed elmondom. Ez egyébként egy jobbfajta ultrahangos gép volt, idén februárban volt a műtét, és a Pukantsik doki csinálta Fehérváron. A sok közül, akit meghallgattunk Ő volt a legmeggyőzőbb, és meglehetősen jó döntés volt szerintem, utólag is. Szeretem, mikor az orvos -amellett, hogy jó- elsősorban ember, és nem darab-darab neki a műtét.
Mindegy, nem a doki a lényeg most (olyat kell választanod, aki Téged meggyőz), ha van kérdésed, és tudok válaszolni, akkor szivesen.

Üdv. B.
J.Melinda írta::
Beteg tájékoztató
- amit kaptam

Műtéthez és műtét után szükséges
-labor vizsgálat (kisrutin -vérkép, ionok, vérzésalvadás, vércukor, vizelet, EKG)
-compressiós ruha - ők adják
-Aloe Vera krém vagy Auriderm K2 krém - véraláfutás felszívódását segíti
-műtét előtt egy hétig 2x1 Detralex és nagydózisú C-vitamin szedése javasolt
-műtét előtt a bőrt ne napoztassuk, ne szoláriumozzunk
-műtét napján éhgyomorra érkezni, piperecsomagot vinni
-műtét után ajánlott egy éjszakát benn tölteni szakfelügyelet alatt

Műtét után
-6 hétig compressiós ruha viselése javasolt
-hasznos a jegelés - duzzanat csökkentő és fájdalomcsillapító hatású
-izomláz szerű tompa fájdalom általában 2-3 napig tart
-fekvő helyzetben a láb felpolcolása javasolt
-zuhanyzás 3.naptól compressziós ruhában 1 hétig, 1 hét után zuhanyzáshoz a ruha levehető
-Detralex szedése 2x2 tabletta 10 napon át, valamint 1 Cetebe
-2 hétig ne emeljünk semmit
-aktív tornát az érintett területeken 6-8hétig
kerüljük
-fizikai kímélet mellett gyakori séta, ülőhelyzetben láb felpolcolása, boka torna javasolt
-napozást, szoláriumozást 1 hónapig kerüljük
-10.nap után varratszedés
-kontrollvizsgálat 6 hét, 3 hónap, 6 hónap és egy év múlva
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-31 17:31 Szia bokiss!

Igen beszéltem olyannal, akit már műtöttek, de sosem árt még egy két tapasztalat!
Írtam privit neked!
És köszi a kedvességed!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
bokiss
avatar Felhasználó

Lelkes Újonc
Hozzászólás: 5
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-05-31 21:30 Helló Melinda,


Én meg válaszoltam a privire.
Az egy dolog, hogy akik végigcsinálják mit látnak az egészből, mert műtét után még órákig alszanak, meg olyan félkómás állapotban vannak.
Én meg közben ugráltattam a nővérkéket, meg kivágtam a hisztit, ha valami nem tetszett. Kétszer is kellett fájdalomcsillapítót adatnom az infúzióba, hogy ne rázkódjon az ismerősöm álmában. Fontos, hogy ezt megtegye vki Neked is!


B.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
kata20
avatar Felhasználó

Tagocska
Hozzászólás: 19
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-01 15:01 Szia!

azért irnak ilyen kevesen ide mert az itt lévö mellplasztikások általában vékonyak és csinosak
én a másik katergóriába tartozom,nekem szinte nem is volt mellem,ellenben fenékben elég vállas vagyok
elöbb vagy utóbb(valszeg utóbb)invesztálni fogok én is zsírleszívásba,mert még ha le is fogyok,a lovaglónaci nem tünik el,szóval a combom fölsö részével van probléma kivül-belül.ezt szerinted mennyiért lehetne korrigálni?én a mellemet is államiban csináltattam,és elégedett vagyok szóval nem a sztársebészek árai érdekenének.
és szerinted ekkora területet lehetne helyi érzéstelenitésben csinálni?
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:02 Köszi!
Most volt időm írni, úgyhogy privtába írtam egy-két jó sok kérdést!kata20 írta::
Szia!

azért irnak ilyen kevesen ide mert az itt lévö mellplasztikások általában vékonyak és csinosak
én a másik katergóriába tartozom,nekem szinte nem is volt mellem,ellenben fenékben elég vállas vagyok
elöbb vagy utóbb(valszeg utóbb)invesztálni fogok én is zsírleszívásba,mert még ha le is fogyok,a lovaglónaci nem tünik el,szóval a combom fölsö részével van probléma kivül-belül.ezt szerinted mennyiért lehetne korrigálni?én a mellemet is államiban csináltattam,és elégedett vagyok szóval nem a sztársebészek árai érdekenének.
és szerinted ekkora területet lehetne helyi érzéstelenitésben csinálni?
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:03 Az előzőt nem Katának, hanem bokiss-nek írtam!


J.Melinda írta::
Köszi!
Most volt időm írni, úgyhogy privtába írtam egy-két jó sok kérdést!kata20 írta::
Szia!

azért irnak ilyen kevesen ide mert az itt lévö mellplasztikások általában vékonyak és csinosak
én a másik katergóriába tartozom,nekem szinte nem is volt mellem,ellenben fenékben elég vállas vagyok
elöbb vagy utóbb(valszeg utóbb)invesztálni fogok én is zsírleszívásba,mert még ha le is fogyok,a lovaglónaci nem tünik el,szóval a combom fölsö részével van probléma kivül-belül.ezt szerinted mennyiért lehetne korrigálni?én a mellemet is államiban csináltattam,és elégedett vagyok szóval nem a sztársebészek árai érdekenének.
és szerinted ekkora területet lehetne helyi érzéstelenitésben csinálni?
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:17 Szia Kata!

Örülök, hogy írtál!
Csinosnak csinos vagyok én is, csak van egy kis feleslegem!
A lovaglónadrág a leggyakoribban leszívott terület a dokik szerint. Sztársebészekhez én sem mentem , a többiek árai közel azonosak. Egy lovaglónadrág, tehát comb külső fele kb 2x 60-80 ezer Ft, belső fele kb 2x 40-60 ezer Ft. Az én orvosom ezt a részt nekem összesen 220 ezerért csinálja. Ehhez jönnek a plusz költségek, ami altatással, ápolással, szorítóruhával együtt nála 125 ezer Ft.
Nem tudom, hogy mekkora területet végeznek érzéstelenítésben, de szerintem ekkorát talán igen. Bár én nem javaslom igazán, nagyon rossz tapasztalatokat hallottam (egy-két kivétellel) az érzéstelenítős zsírleszívásról.
kata20 írta::
Szia!

azért irnak ilyen kevesen ide mert az itt lévö mellplasztikások általában vékonyak és csinosak
én a másik katergóriába tartozom,nekem szinte nem is volt mellem,ellenben fenékben elég vállas vagyok
elöbb vagy utóbb(valszeg utóbb)invesztálni fogok én is zsírleszívásba,mert még ha le is fogyok,a lovaglónaci nem tünik el,szóval a combom fölsö részével van probléma kivül-belül.ezt szerinted mennyiért lehetne korrigálni?én a mellemet is államiban csináltattam,és elégedett vagyok szóval nem a sztársebészek árai érdekenének.
és szerinted ekkora területet lehetne helyi érzéstelenitésben csinálni?
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:20 Azt ebbe a fórumba nem is írtam, hogy hét elején lefoglalóztam a műtétet, úgyhogy június 5-én megyek!
2 műtétem lesz, egy júni 5 és egy júli 5.
Az első műtét 3 nap múlva lesz!!

Utána tudok személyes tapasztalatokat írni legalább!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
micuska
avatar Adminisztrátor

Adminisztátor
Hozzászólás: 1636
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:35 En tuti nem vallalnam be sima erzestelenitessel. Ott szurcsog az a bigyo. Jesszus meg belegondolni is rossz.
Nekem is ezzel a lovaglonadragos dologgal van gondom. Igaz nekem csak kivulre sikerult ilyet produkalnom.
Vajon miért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, amikor elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:38 Szia!

Hát te is fenn kukorékolsz?
Én sem csináltatnám érzéstelenítéssel!! Főleg egy-két kellemetlen beszámló után, amikor végig fájdalmaik voltak!
De igazán bele sem gondoltam ebbe, inkább csak kódítsanak el és aztán keljek fel gyönyörűen!


micuska írta::
En tuti nem vallalnam be sima erzestelenitessel. Ott szurcsog az a bigyo. Jesszus meg belegondolni is rossz.
Nekem is ezzel a lovaglonadragos dologgal van gondom. Igaz nekem csak kivulre sikerult ilyet produkalnom.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:40 Ha kívül csináltatod csak, akkor egyáltalán nem krimiláis az összeg, amiért csinálják, kb 120 ezer. Megér egy zsírmentes combit!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
micuska
avatar Adminisztrátor

Adminisztátor
Hozzászólás: 1636
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:41 Erzestelenites alatt fajdalmak? Hat akkor igen jo xakemberek csinalhattak. Brrr....

Jaja meg kukorekolok ezerrel.

Dejo par nap es joszol beszamoloval.
Kivancsi vagyok.

Nagy keres hogy csinalj elotte kepeket is? Kivancsi lennek milyen lesz utana. Bar tudom jo par het mire a rendes forma, stb. meglesz.
Vajon miért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, amikor elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
micuska
avatar Adminisztrátor

Adminisztátor
Hozzászólás: 1636
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:43 Jah bar mindig arra gondolok, hogy amikor szottyadt venasszony leszek, akkor mindenhol haj fog boritani, kiveve a leszivott reszt.
Kicsit furan neznek ki. A labszaram ketszer olyan vastag lenne mint a combim.
J.Melinda írta::
Ha kívül csináltatod csak, akkor egyáltalán nem krimiláis az összeg, amiért csinálják, kb 120 ezer. Megér egy zsírmentes combit!
Vajon miért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, amikor elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:46 Hogy őszinte legyek gondolkodtam egy ilyen előtte utána képen, de már írtam mucinak is, hogy olyan paranoiás vagyok, meg annyi tipikus vonása van a testemnek, hogy attól tartok olyanok is felismernének, akiket nem akarok. Annyi rosszindulatú ember van és mióta problémám lett az alakommal ne tudd meg mennyi kárörvendő is..
Úgyhogy nem adom meg nekik az örömet, hogy tudják én vagyok, hadd higyjék, hogy csak átalakultam.
De részletesen leírom a változást és keresek majd olyan képet plasztikai sebészek oldalásról, amire hasonlítok előtte és amilyenre hasonlítok utána.


micuska írta::
Erzestelenites alatt fajdalmak? Hat akkor igen jo xakemberek csinalhattak. Brrr....

Jaja meg kukorekolok ezerrel.

Dejo par nap es joszol beszamoloval.
Kivancsi vagyok.

Nagy keres hogy csinalj elotte kepeket is? Kivancsi lennek milyen lesz utana. Bar tudom jo par het mire a rendes forma, stb. meglesz.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:50 Ez nem ilyen dolog. Írtam lejebb, hogy a dokik (mert sokat megkérdeztem erről) mit mondtak a visszahízásról, szóval ha nagyon sokat hízol (mint öregkorban pl), akkor oda is hízol, ahonnan leszívták. Tehát ha valakinek fél évente ingadozik a súlya 20 kilókat, annak nem érdemes belevágni. Nekem szinte semmi (kb 4 kiló) ingadozott mindössze egész életemben és az is nagyon lassan, úgyhogy nálam ez nem gond. Öregen meg már lehetek kövér!


micuska írta::
Jah bar mindig arra gondolok, hogy amikor szottyadt venasszony leszek, akkor mindenhol haj fog boritani, kiveve a leszivott reszt.
Kicsit furan neznek ki. A labszaram ketszer olyan vastag lenne mint a combim.
J.Melinda írta::
Ha kívül csináltatod csak, akkor egyáltalán nem krimiláis az összeg, amiért csinálják, kb 120 ezer. Megér egy zsírmentes combit!
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
micuska
avatar Adminisztrátor

Adminisztátor
Hozzászólás: 1636
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 00:54 Okika. Megegyeztunk.

En nem felek ilyen dolgoktol,mert csak olyanoknak mutatom meg a kepet akiket itt ismerek. Mas nem latja, ha meg igen akkor tehet egy szivesseget.
En ugy gondolom az emberek meg mindig elegge be vannak gyepesedve. Ez nem is hiszem, hogy nagyon fog valtozni. A rosszindulattol kezdve a negativ eloiteletig a legtobb embernek nagyon megy ez a dolog. De az, hogy egy kicsit is belegondoljon a helyzetunkbe, vagy megkerdezze tud e segiteni? NEm is tudom. Emberek vagyunk e egyaltalan??! Neha ugy gondolom nem igazan.

Engem sokan megszoltak, de erre mindig azt mondtam, hogy mikor lett volna neki mersze kes ala fekudni, vagy egyaltalan az elhatarozas utan a penzt osszeszedni, es a mutet utani heteket vegigelni?? Nem hiszem hogy soknak..

Nah jo befejeztem a hulyeseget.
Vajon miért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, amikor elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
micuska
avatar Adminisztrátor

Adminisztátor
Hozzászólás: 1636
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 01:03 Lassan megyek draga.

Meg megnezek egy filmet.

joejtet.

Vajon miért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, amikor elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 01:05 Ez nem hülyeség!
Maximálisan egyetértek veled! Nekem is volt ilyen savanyú időszak az életemben, mindent és mindenkit csak megszólni tudtam.. nem is voltam boldog.
Aztán saját elhatározásból elegem lett magamból és megváltoztam, sokkal nyitottabb lettem és kedvesebb. Ez persze nem azt jelenti, hogy ha engem bántottak, akkor is kedves voltam, szóval nem muja lettem , csak egyszerűen jószívűbb és empatikusabb. Sokkal jobban éreztem magam utána a bőrömben és rengeteg új barátom lett!
Szerintem mindenki boldogabb lenne, ha nyitottabb lenne.
A másik, hogy nem csak rosszindulatúak, hanem beszűkültek is. A mellplasztikásokról ezért jut eszükbe pl a Kelemen Anna típus, pedig ahogy néztem a képeitek nagyon természetes lányok vagytok, akik teljesen normális (és nem lufi) méretű ciciket csináltattatok. A zsírleszívósokról meg a kétpofára zabáló hájpacnik jutnak eszükbe, akik azért nem fogynak le bizonyos helyekről, mert lusták és amúgyis igénytelenek. Ezzel ellentétben én is egy igen igényes lány vagyok, aki sok mindent tesz az egészségéért, soha nem ettem sokat, zsírosat nem is bírok és igencsak megnéznek mindig (hogy Pazo-t idézzem: férfiak kéjesen, nők undokul!), de én nem érzem magam jól a bőrömbe és igencsak nagy rizikót vállalok a boldogságomért.

Na én is befejezem a monológom!


micuska írta::
Okika. Megegyeztunk.

En nem felek ilyen dolgoktol,mert csak olyanoknak mutatom meg a kepet akiket itt ismerek. Mas nem latja, ha meg igen akkor tehet egy szivesseget.
En ugy gondolom az emberek meg mindig elegge be vannak gyepesedve. Ez nem is hiszem, hogy nagyon fog valtozni. A rosszindulattol kezdve a negativ eloiteletig a legtobb embernek nagyon megy ez a dolog. De az, hogy egy kicsit is belegondoljon a helyzetunkbe, vagy megkerdezze tud e segiteni? NEm is tudom. Emberek vagyunk e egyaltalan??! Neha ugy gondolom nem igazan.

Engem sokan megszoltak, de erre mindig azt mondtam, hogy mikor lett volna neki mersze kes ala fekudni, vagy egyaltalan az elhatarozas utan a penzt osszeszedni, es a mutet utani heteket vegigelni?? Nem hiszem hogy soknak..

Nah jo befejeztem a hulyeseget.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 01:06 Jó éjt! Jó volt veled dumcsizni!micuska írta::
Lassan megyek draga.

Meg megnezek egy filmet.

joejtet.

  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
micuska
avatar Adminisztrátor

Adminisztátor
Hozzászólás: 1636
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 13:21 Igen. Eleg erdekesek az emberek. En is mikor mondtam tesomnak hogy megcsinaltatom a melleimet, azt hitte pamela anderson ketto akarok lenni. Nem is ertettem.
Mindenki rogton erre asszocial.
En regota legalabb 3 evig azon ragodtam, hogy megcsinaltassam-e a cikkoimat vagy sem. Mindig lebeszelt vki. Aztan jott egy baratom meg a baratnoje es azt mondtak mi a fenre varok meg?
Azt tudni kell hogy elotte minden hulyeseget kiprobaltam. Bogyok, kenocsok. Es jott volna a mellszivo-pumpas berendezes.
Erre mondtak ok hogy jo lenne a szoveteimet nem szetcseszni.

akkor mondtam hogy ok mire varok? Meg kell csinaltatni.

Es nem bantam meg.

Sokkal nocisebben erzem magam. Igaz meg mindig szoknom kell a dolgot, mert ugyi 27 evig nem volt mellem. Most meg hipp-hopp lett.
Vajon miért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, amikor elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
bokiss
avatar Felhasználó

Lelkes Újonc
Hozzászólás: 5
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 13:50 Melinda,

Hogy kell azt érteni, hogy "annyi tipikus vonása van a testednek"? Erre kíváncsi lennék...
De azért a 10 ujj, 10 lábujj megvan, neeem?

Egyébként kérdeztem én is a helyi érzéstelenítésről, és azt mondta 3 doki is, hogy, idézem: "kurva szar ötlet". Egyrészt a bőr olyan mély rétegeiben dolgoznak, ahol még nem sikerült tökéletesen érzésteleníteni senkit, tehát műtét alatt lesznek fájdalmak. Ezt tapasztalatból mondják.

Másrészt, hogy ne legyen feltűnő a munkájuk, összedolgoznak bőrfelületeket. Mégis, mekkora felületet érzéstelenítsen?
Harmadrészt: kinek kell egy sziszegő páciens, akin pont azt akarod elérni, hogy gyönyorű legyen a munkád. Ez kissé zavar a koncentrálásban, nem? Szerintem az utolsó, amit csinálni akarsz, az megzavarni egy rajtad bíbelődő plsztikai sebészt!

A lovaglógatya esete. Igen, pont ilyen dolgokra találták ki a beavatkozást. Nem fogyásra, hanem alakformálásra. De jobb helyeken ezt is altatásban csinálják, a már fent említett okok miatt. A pszichológusnő-ismerősöm ezt a problémáját korrigáltatta, és azt mondta, hogy talán élete legdurvább alvását produkálta, és még sohasem volt annyira friss felkelés után, mint akkor.

Minden páciensének az altatást javasolja.

Az én zsírleszívásos barátom is a műtét utáni egész napot végigaludta.
Ha már egy egy tenyérni felületen gondolkozol, ne hagyd ki ezt a szupi alvást. Ne féljetek tőle, higyjétek el, ez szolggálja legjobban a célt! Hisz azért mentek, hogy szépek legyetek, nem?

Az árak, nos, sztem. ez az állami verzus magán már régen összemosódott. A legtöbb államis dokinak van magánrendelése, de szeretnek álami kórházban megcsinálni a műtétet - a saját embereikkel és cuccaikkal.
A sztárdokoktól viszont mentsen meg az Ég. Mindig az ember győzzön meg először, ne az, hányszor okoskodott az RTL-klubban. Az IGAZI dokiknak erre úgysincs idejük...

A fehérvári doki pl. a móri kórházban műt, mert utálja a nagy fehérvári kórházat. Móron -ki gondolná, hogy egyáltalán van kórházuk- meg annyira-annyira értékelik a fizetős vendégeket, és tényleg teljesen korrekt az ár.
Szerintem, amit Melindának mondtak is korrekt. Fluktuációk mindig lesznek árban, de ha nem nagyságrendiek, mindig az orvosra összpontosíts! Ő legyen meggyőző számodra, mert arról van szó, hogy valakinek a kése alá fekszel!

Na, erről ennyit. Kellemes szombatot csajok
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 13:52 Ez aranyos!

Én már szívesen szoknám, hogy ne legyenek idétlen helyen zsírpárnáim!
De "csak" 2 éve szenvedek ezzel, úgyhogy nekem hamar sikerülne visszarázódni szerintem a normális kontúrú testtel való életbe!micuska írta::
Igen. Eleg erdekesek az emberek. En is mikor mondtam tesomnak hogy megcsinaltatom a melleimet, azt hitte pamela anderson ketto akarok lenni. Nem is ertettem.
Mindenki rogton erre asszocial.
En regota legalabb 3 evig azon ragodtam, hogy megcsinaltassam-e a cikkoimat vagy sem. Mindig lebeszelt vki. Aztan jott egy baratom meg a baratnoje es azt mondtak mi a fenre varok meg?
Azt tudni kell hogy elotte minden hulyeseget kiprobaltam. Bogyok, kenocsok. Es jott volna a mellszivo-pumpas berendezes.
Erre mondtak ok hogy jo lenne a szoveteimet nem szetcseszni.

akkor mondtam hogy ok mire varok? Meg kell csinaltatni.

Es nem bantam meg.

Sokkal nocisebben erzem magam. Igaz meg mindig szoknom kell a dolgot, mert ugyi 27 evig nem volt mellem. Most meg hipp-hopp lett.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
micuska
avatar Adminisztrátor

Adminisztátor
Hozzászólás: 1636
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 13:56 Egyetertek ezzel az erzestelenitos dologgal.
En ugy gondolom, ha leszivatom a zsirocskaimat, ez ne rossz emlek legyen utolag.
Nem hianyzik, hogy erre gondoljak mutet utan. Ha nem muszaly, szerintem az ember nem szenvedteti magat.
Bar embere valogatja.
Vajon miért van az, hogy annyira sietünk feltápászkodni, amikor elesünk? Hiszen akár fekve is maradhatnánk, hogy pihenjünk egy kicsit.
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
Melcsi
avatar Felhasználó

Született fórumozó
Hozzászólás: 336
graphgraph
 
Válasz:Zsírleszívás - 2007-06-02 14:03 Szia!

Igen a 10 kézujj és lábujj stimmel!
Nem gnóm vagyok, vagy ilyesmi! Csak arra értettem, hogy tipikus anyajegyek vannak, jellegzetes formám van és a rosszindulatúaknak nem adok lehetőséget egy újabb kárörvendős napra.

Igen, nekem sem jutott eszembe az érzéstelenítős megoldás, pont azokért amiket leírtál.
Fene sem kiváncsi a szürcsögésre, a hangokra, szagokra. És én is hallottam a lányoktól, akik így csinálták, hogy voltak fájdalmaik.. Hát a szükségesnél pont nem akarok többet szenvedni.

Szerintem is korrekt az ár amit én kaptam. De nem ez volt a döntő szempont, hanem a szimpátia és hogy kire bíznám az életem. Rá rábízom. Azt max tévedek!
De bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Pénz megvan, én felkészültem, műtéti időpontok megvannak, úgyhogy semmi sem tarthat vissza!

Kedden szurkoljatok nekem!bokiss írta::
Melinda,

Hogy kell azt érteni, hogy "annyi tipikus vonása van a testednek"? Erre kíváncsi lennék...
De azért a 10 ujj, 10 lábujj megvan, neeem?

Egyébként kérdeztem én is a helyi érzéstelenítésről, és azt mondta 3 doki is, hogy, idézem: "kurva szar ötlet". Egyrészt a bőr olyan mély rétegeiben dolgoznak, ahol még nem sikerült tökéletesen érzésteleníteni senkit, tehát műtét alatt lesznek fájdalmak. Ezt tapasztalatból mondják.

Másrészt, hogy ne legyen feltűnő a munkájuk, összedolgoznak bőrfelületeket. Mégis, mekkora felületet érzéstelenítsen?
Harmadrészt: kinek kell egy sziszegő páciens, akin pont azt akarod elérni, hogy gyönyorű legyen a munkád. Ez kissé zavar a koncentrálásban, nem? Szerintem az utolsó, amit csinálni akarsz, az megzavarni egy rajtad bíbelődő plsztikai sebészt!

A lovaglógatya esete. Igen, pont ilyen dolgokra találták ki a beavatkozást. Nem fogyásra, hanem alakformálásra. De jobb helyeken ezt is altatásban csinálják, a már fent említett okok miatt. A pszichológusnő-ismerősöm ezt a problémáját korrigáltatta, és azt mondta, hogy talán élete legdurvább alvását produkálta, és még sohasem volt annyira friss felkelés után, mint akkor.

Minden páciensének az altatást javasolja.

Az én zsírleszívásos barátom is a műtét utáni egész napot végigaludta.
Ha már egy egy tenyérni felületen gondolkozol, ne hagyd ki ezt a szupi alvást. Ne féljetek tőle, higyjétek el, ez szolggálja legjobban a célt! Hisz azért mentek, hogy szépek legyetek, nem?

Az árak, nos, sztem. ez az állami verzus magán már régen összemosódott. A legtöbb államis dokinak van magánrendelése, de szeretnek álami kórházban megcsinálni a műtétet - a saját embereikkel és cuccaikkal.
A sztárdokoktól viszont mentsen meg az Ég. Mindig az ember győzzön meg először, ne az, hányszor okoskodott az RTL-klubban. Az IGAZI dokiknak erre úgysincs idejük...

A fehérvári doki pl. a móri kórházban műt, mert utálja a nagy fehérvári kórházat. Móron -ki gondolná, hogy egyáltalán van kórházuk- meg annyira-annyira értékelik a fizetős vendégeket, és tényleg teljesen korrekt az ár.
Szerintem, amit Melindának mondtak is korrekt. Fluktuációk mindig lesznek árban, de ha nem nagyságrendiek, mindig az orvosra összpontosíts! Ő legyen meggyőző számodra, mert arról van szó, hogy valakinek a kése alá fekszel!

Na, erről ennyit. Kellemes szombatot csajok
  | | Ön mint vendég nem küldhet be hozzászólást.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Szólj hozzá cikkeinkhez

1. A zsírleszívástól a fürdőruhák (1x)