szepuljunk.com

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Látogatók

Kezdőlap
A Bevetés Szabályai Nyomtatás
Felhasználói értékelés: / 13
GyengeJó 
Tartalomjegyzék
A Bevetés Szabályai
oldal 2
oldal 3
oldal 4

Image…csak hogy tudjátok, min kell nekünk Miattatok átesni…

Mit csinál egy pasi, mikor megtetszik neki egy vadidegen? Elmenekül, vagy szemet lesütve a cipőjét vizslatja? Odasomfordál valamilyen előre-gyártott szöveggel, amit az interneten olvasott, és reméli, hogy nem ég be nagyon? Egyáltalán, mikor remegni kezd a stressztől…mit csinál? Mi a helyes megközelítés?

ImageMielőtt elkezdenénk, két dolgot szoktam megjegyezni férfifórumokon a fiúknak.

Az első: a nők hatodik érzéke sokkal jobb, mint a miénk. Azonnal észreveszik a mellébeszélést és műmájerkedést! Ha  azon idegeskedünk: mit gondolnak rólunk, már végünk is. Ha észreveszik, hogy a bugyijukon gondolkodunk MIELŐTT Ők az alsógatyánkon gondolkoznának …szintén végünk! Tehát: nem bámuljuk a melleket, illetve más, érzékeny testrészeket! (…bár, volt már arra is példa, hogy megjegyezték: olyan aranyosan csorgott a nyálam J ??? –erre varrjunk gombot…)

 

A második: az Univerzum nem kegyetlen, hanem okos. Nem azért nem dobja az öledbe, amit szeretnél, mert utál, hanem azért, mert nem értékeled, ami könnyen jön! Tehát, amit akarsz az valahova melléd fog esni, és neked észre kell venned, oda kell menned érte, és meg kell szerezned!

Íme az alapszabályok, amiket mi férfiak meghatároztunk. Örülnék, ha megkritizálnátok. Mindnyájan jobban járunk, ha a pasik kifinomultabbak lesznek, nem?

1. A 3 másodperces szabály. Mikor észreveszel egy lányt, pontosan 3 másodperced van, hogy odamenj és mondj valamit. Hülyén hangzik? Pedig nem az! Ha nekiállsz gondolkodni a nyitósorodon sokminden történhet, de egyik sem kedvező rád nézve: nem jut eszedbe semmi, túlpörgeted magad; bűzlik rólad az idegesség, ami miatt pszichopatának gondol; egy másik pasi elragadja a leghülyébb dumával, miközben Te a tökéletes nyitó-szövegen gondolkozol… Amikor észrevesznek, indul a stopper!


2. Nyitósor. Ne gondolkodj túl sokat, komponálj valamit az adott szituációra. Képzeld el ezt: a lány épp párizsit vesz a Match-ban. Mit csinálsz? Odaállsz Te is és megkérded: „Ugye hagytál nekem is?” Bonyolult? Ha rámész az internetre ezer, meg ezer nyitó sort találsz, de akkor lehetsz csak igazán hiteles, ha az adott helyzetet kommentálod. Ne memorizálj! Még nem gondoltunk akkorát mi férfiak, amit alaposan be kellene csomagolni egy körmondatba! A nyitósornak egy feladata van: megtörni a jeget!


3. Legyél alfa-hím! Magabiztos, társaságot kedvelő, figyelmes, ápolt, határozott, humoros.  Nem attól lesz alfa egy férfi, hogy jól néz ki, vagy drága kocsival jár. A kisugárzás tesz azzá!

Mi férfiak sokkal nagyobb hangsúlyt helyezünk a kinézetre, mint a nők. Őket sokkal jobban érdekli, milyen ÉRZÉSEKET keltünk bennük. Lehet, hogy a kinézeted miatt könnyebben elkapod a pillantásukat, de csak értékek demonstálásával lehetsz sikeres. Az első ezek között pedig magabiztosság. Nem a ruhád számít, hanem az, hogyan hordod!


4. Nézz a szemébe, és mosolyogjon a szemed. Ne bámulj, az zavarba ejtő! ENGEDD, hogy összekapcsolódjon a szemetek, és tartsd a kapcsolatot, ez ERŐTELJES. Ne törd meg a kapcsolatot, hagyd, hogy ő tegye meg. Vonzó, ha tudod mit akarsz!


5. Pozitív testbeszéd. Sohasem közelíts hátulról, az ijesztő. Ha szemből érkezel, túl direkt vagy. Mindig oldalról pottyanj a képbe, ezzel nem riasztod el.(Hölgyeim, ha szeretnétek, hogy egy pasi megközelítsen, sose fordítsatok neki hátat, vagy helyezkedjetek vele szembe!)

Egyenesen állj, vagy húzd ki magad, mikor ülsz! Mosolyoddal mutatod, hogy nem veszed saját magad túl komolyan, és utalsz rá, hogy akár egy muris pasi is lehetsz!

A megfelelő testtartástól magasabbnak és „jóképűbbnek" tűnsz. Ne keresztezd a karod, mert védekező magatartásra utal. Relaxálj!


6. Mikor megközelítesz egy nőt, hagyj neki legalább 60-90cm saját helyet, ne lépj az intim zónájába! Ahogy a beszélgetés halad előre, szép finoman csökkentheted kettőtök távolságát. 30-50 cm már tényleg a belső vár, ha engedik, hogy ide belépj, akkor maradj is, mert a dolog zsír.


7. Hangszín. Először is fontos, hogyan mondod, amit mondasz. Ha előre kitalált szövegről van szó, vagy sablont használsz, kockázatot vállalsz, mert könnyen lebukhatsz, akár csak egy rossz színész.

Hinned kell abban, amit mondasz! Nem akarsz se bunkó, sem nagyszájú lenni, tehát beszélj puhán, lassan érthetően. Ne túlozd el, nem valamelyik telefonos szex-hálózatnak dolgozol! Nem csak azzal vezeted őt, amit mondasz, hanem azzal is, ahogy, tehát mélyítsd a hangot, tarts egy kellemes tónust. Nem baj, ha egy kicsit hipnotikus hatást keltesz. A lényeg, hogy ne erőltetetten csináld!


8. Amit mondasz. A jégtörő mondat után azonnal tégy fel egy nyílt végű kérdést. Ez azt jelenti, hogy nem tudnak rá igen/nemmel válaszolni. Pl. „A ruhád tök jól megy a szemedhez, hol vetted?", vagy később:

1.       Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

2.       Mi a legfurcsább dolog, amit valaha csináltál?

3.       Mi az az egyetlen tulajdonság, amivel a barátaid leírnának?

4.       Mit gondolsz, én milyen vagyok?

Satöbbi. Érzed a különbséget a megszokott kérdésektől? Figyelj arra, amit válaszol! Ezzel megkülönbözteted magad a férfiak 90%-tól. Hidd el, észreveszik és értékelik. Nevettesd meg, ha tudod! 
< Előző   Következő >

Szólj hozzá cikkeinkhez

1. A zsírleszívástól a fürdőruhák (1x)